Leefveranda Prijzen

In België is het spijtig genoeg niet altijd het beste klimaat. Daarom is een leefveranda iets voor jou! Het is een wens van iedereen om ’s ochtends op te staan en de zonnestralen in je gezicht te hebben. Wie wordt daar nu niet gelukkig van?

Dit gevoel kan je 365 dagen op een jaar hebben met een veranda, gezellig vertoeven in de warmte met uw tasje koffie in de hand. Dankzij de goed geïsoleerde duurzame en kwaliteitsvolle onderdelen zal uw veranda een ontspannen leefplek worden met uitkijk op een mooie tuin ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden.

Leefveranda Prijzen

Verandasoffertes.be zorgt voor een correcte detail verandaofferte voor jouw droom bijgebouw. In alle soorten en maten, tot elke gewenst onderdeel in detail en dit aan de voordeligste prijzen.

Deze prijs wordt gegarandeerd aangezien we beschikken over informatie van officiële verdelers in de buurt. Hierdoor kunnen de gemiddelde leefveranda prijzen vergeleken worden van gespecialiseerde verandabouwers.

Een richtprijs voor een leefveranda kan je hieronder vinden:

Leefveranda’s Prijzen – kostprijs leefveranda
Oppervlakte leefveranda Gemiddelde kostprijs
leefveranda 10 m² Tussen €12.000 en €15.000
leefveranda 15 m² Tussen €16.000 en €20.000
leefveranda 20 m² Tussen €20.000 en €25.000
leefveranda 25 m² Tussen €24.000 en €30.000
leefveranda 30 m² Tussen €32.000 en €40000
leefveranda 40 m² Tussen €40.000 en €50.000
leefveranda 50 m² Meer dan €50.000
woning vergroten met een veranda van 30m2

Meer comfort, meer leefruimte

Een moderne leefveranda zorgt niet enkel voor meer verandacomfort, het is ook een mooie uitbreiding van je leefruimte. Je leefveranda zal de echte eyecatcher van je woning worden.

Daarnaast biedt het ook een effectieve meerwaarde en meerprijs aan uw woning. Wij kunnen je helpen met een zo correct mogelijke prijs voor alles wat je maar wilt, van verwarming, schuifdeuren tot een buitenkeuken om een unieke karakteristieke luxe uitstraling te bekomen. Deze opties zullen zorgen voor een meerprijs.

Meer comfort, meer leefruimte

Het is aan te raden om bij moderne leef veranda’s een verwarmingstoestel te voorzien om temperatuurschommelingen te voorkomen. Verandasoffertes.be beschikt over de officiële prijzen van herkende verdelers waar topmateriaal gekend staat.

Zo zal bij de wens van de klant ook raad en advies gegeven worden over de te gebruiken beglazing, materialen om zo weinig mogelijk koude bronnen te hebben. Toch wordt er aangeraden om een investering te doen in een verwarming. Dat kan op 3 mogelijk manieren:

  • Je kan de cv-installatie uitbreiden
  • Gebruik maken van een pellet kachel
  • Warmtepompinstallatie
leefveranda verwarmen

Bespaar kosten

Bespaar via ons maar liefst tot 40% op uw veranda!

Bespaar tijd

Wij doen al het zoekwerk voor jou! Geen adders onder het gras!

Ontvang de beste offertes

Dé beste offertes van veranda bedrijven uit de regio enkel bij ons!