Kostprijs Veranda

Wat kost een veranda? Een nieuwe veranda aanschaffen is een van de meest betaalbare investeringen je kan doen aan je tuin en woning.

De kostprijs van een veranda weegt niet op tegen alle voordelen en geeft een grote meerwaarde aan uw woning. Het is niet enkel een uitbreiding van uw huidig wooncomfort het geeft ook een effectieve meerwaarde en meerprijs aan uw huis.

Naast de uitbreiding van de woning en de felle lichtinval wordt je veranda de eyecatcher van je huis. Door het grillige en wisselvallig klimaat is het altijd fijn vertoeven in jouw gezellige veranda.

Desondanks het weer biedt een veranda uitstekende bescherming tegen zowel warmte als koude. De prijs van een veranda is afhankelijk van verschillende keuzes en volledig op maat te bepalen.

Hoeveel kost een veranda plaatsen mij?

De aanschaf van een veranda neemt een behoorlijke hap uit het budget als je kiest voor vakwerk en kwaliteitsmaterialen. De kostprijs bepaal je grotendeels zelf, je kan de keuze maken uit standaard veranda’s tot hoog luxueuze veranda’s met volledig maatwerk. Wij bieden u de beste veranda offerte op basis van uw vraag.

Een veranda hoeft helemaal niet duur te zijn. De kost wordt best vergeleken met het gevoel je er in de plaats voor krijgt, het extra wooncomfort en vergroting van de woonoppervlakte. Wij hebben voor jullie bij de leveranciers in uw buurt prijsaanvragen gedaan per m².

De prijzen worden gebaseerd op de materiaalkeuze, de vierkante meters omvang van de veranda en of plaatsing door de klant al dan niet gebeurd. Een richtprijs voor een veranda kan je hieronder vinden:

Veranda’s Prijzen – kostprijs veranda
Oppervlakte veranda Gemiddelde prijs
10 m² Tussen €12.000 en €15.000
15 m² Tussen €16.000 en €20.000
20 m² Tussen €20.000 en €25.000
25 m² Tussen €24.000 en €30.000
30 m² Tussen €32.000 en €40000
40 m² Tussen €40.000 en €50.000
50 m² Meer dan €50.000
woning vergroten met een veranda van 30m2

Offertesverandas.be is ook prijsgunstig

Verandasoffertes.be heeft inzage in verzamelde informatie van officiële verdelers. Hierdoor kunnen de gemiddelde prijzen per project vergelijken worden van gespecialiseerde verandabouwers.

Aan de hand van de gemiddelde prijs per m2 (vierkante meter) kan uw droom veranda berekend worden.

Bij offertesverandas.be vindt u de verschillende prijzen van een veranda per m² van 1015, 20, 25, 30 tot meer dan 40.

Bespaar kosten

Bespaar via ons maar liefst tot 40% op uw veranda!

Bespaar tijd

Wij doen al het zoekwerk voor jou! Geen adders onder het gras!

Ontvang de beste offertes

Dé beste offertes van veranda bedrijven uit de regio enkel bij ons!