Woonveranda Prijzen

Een woonveranda ook wel woonveranda genoemd is een volwaardige uitbreiding van je woning, meestal vormt het een geheel met je woning.

Een woonveranda onderscheidt een gewone veranda met betere isolatie en een stevigere dakconstructie. Door de gesloten veranda sluit deze mooi aan op uw woning.

Met een woonveranda bij Verandasoffertes.be kiest u voor thermische en akoestische kwaliteit aan materialen. Hierdoor zult u meer energie besparen en langer genieten van uw veranda.

Een woonveranda kopen? Vergelijken loont!

Verandasoffertes.be zorgt voor een correcte detail verandaofferte voor jouw bijgebouw. In alle soorten en maten, tot elke gewenst onderdeel in detail en dit aan de voordeligste prijzen.

Deze prijs wordt gegarandeerd aangezien we beschikken over informatie van officiële verdelers in de buurt. Hierdoor kunnen de gemiddelde woonveranda prijzen vergeleken worden van gespecialiseerde verandabouwers.

Een richtprijs voor een woonveranda kan je hieronder vinden:

Woonveranda’s Prijzen – kostprijs woonveranda
Oppervlakte woonveranda Gemiddelde kostprijs
woonveranda 10 m² Tussen €12.000 en €15.000
woonveranda 15 m² Tussen €16.000 en €20.000
woonveranda 20 m² Tussen €20.000 en €25.000
woonveranda 25 m² Tussen €24.000 en €30.000
woonveranda 30 m² Tussen €32.000 en €40000
woonveranda 40 m² Tussen €40.000 en €50.000
woonveranda 50 m² Meer dan €50.000
woning vergroten met een veranda van 30m2

Meer comfort, meer woonruimte

Een moderne woonveranda zorgt niet enkel voor meer verandacomfort, het is ook een mooie uitbreiding van je woonruimte. Je woonveranda zal de echte eyecatcher van je woning worden.

Daarnaast biedt het ook een effectieve meerwaarde en meerprijs aan uw woning. Wij kunnen je helpen met een zo correct mogelijke prijs voor alles wat je maar wilt, van verwarming, schuifdeuren tot een buitenkeuken om een unieke karakteristieke luxe uitstraling te bekomen. Deze opties zullen zorgen voor een meerprijs.

Meer comfort, meer woonruimte

Het is aan te raden om bij moderne woon veranda’s een verwarmingstoestel te voorzien om temperatuurschommelingen te voorkomen. Verandasoffertes.be beschikt over de officiële prijzen van herkende verdelers waar topmateriaal gekend staat.

Zo zal bij de wens van de klant ook raad en advies gegeven worden over de te gebruiken beglazing, materialen om zo weinig mogelijk koude bronnen te hebben. Toch wordt er aangeraden om een investering te doen in een verwarming. Dat kan op 3 mogelijk manieren:

  • Je kan de cv-installatie uitbreiden
  • Gebruik maken van een pellet kachel
  • Warmtepompinstallatie
woonveranda verwarmen

Bespaar kosten

Bespaar via ons maar liefst tot 40% op uw veranda!

Bespaar tijd

Wij doen al het zoekwerk voor jou! Geen adders onder het gras!

Ontvang de beste offertes

Dé beste offertes van veranda bedrijven uit de regio enkel bij ons!